Annons
Annons

Knivhöggs av misstänkt cykeltjuv

23 augusti 2018, 00:00
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

En polis i Växjö knivhöggs igår i samband med ett ingripande mot en misstänkt cykeltjuv. Den knivhuggne fick enligt Polisen.se, föras till sjukhus. Hugget ska ha tagit i armen. Den misstänkte gärningsmannen, som är i 20-årsåldern, är greps misstänkt för försök till mord. En 39-årig man ska, i samband med händelsen, ha lagt sig i polisens arbete och även han tagits med av polisen för provtagning. Polisen och dennes kollegor patrullerade i området Araby i trygghetsskapande syfte när händelsen inträffade.

Ämnen i artikeln

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst