ANNONS:

 
Polistidningen nummer 6 delas ut runt 7 december. Nästa nummer når brevlådorna 8 februari.Komplett ugivningsplan finns här.
 

På Twitter

 

Ordförandeord

Avlasta våra kollegor nu
Lena Nitz, ordförande
 
 
 
 
 
 

Arkiv

Alla tjänar på autogiro

Publicerad 2018-11-14

Aktuellt Vid nyår slutar Polismyndigheten att göra löneavdrag för fackavgiften. För medelmmar i Polisförbundet som vill slippa faktureringsavgift gäller det att byta till autogiro. På Polisforbundet.se står bland annat:

”När du byter till autogiro gör du också miljön och Polisförbundet en tjänst. Det är helt enkelt stora kostnader förknippade med fakturering och porto. Vi anser naturligtvis att pengarna gör mycket större nytta om de istället går till att ge dig stöd, råd och rättslig hjälp.”
Läs mer på förbundets sajt.