Annons
Annons

Oenig valberedning föreslår ny styrelse

3 juli 2006, 00:00
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

Inför höstens representantskap har valberedningen nu lämnat sitt förslag till ny förbundsstyrelse. I förslaget återfinns både nya och välbekanta namn. Men valberedningen är inte enig om förslaget till ordförandeposten.Inför höstens representantskap har valberedningen nu lämnat sitt förslag till ny förbundsstyrelse. I förslaget återfinns både nya och välbekanta namn. Men valberedningen är inte enig om förslaget till ordförandeposten.

Valberedningen föreslår omval av Jan Karlsen som förbundsordförande. Det är det förslaget som Patrik Sandsten i valberedningen har reserverat sig emot. I ett brev till alla ombud på representantskapet förklarar han att han hellre skulle se Lars Ericson som förbundsordförande.

När det gäller den övriga styrelsen har valberedningen enats om ett förslag där antalet kvinnliga ledamöter har ökat från två till fyra. Dessutom får de första sjuttiotalisterna plats i styrelsen, om valberedningens förslag går igenom.

På representantskapet i Malmö i slutet av september ska 116 ombud från hela landet utse den nya styrelsen. Då kommer valberedningens förslag att ställas mot de eventuella tilläggsnomineringar som kommer att göras innan den nya styrelsen kan väljas.

Läs mer om valberedningens förslag till ny styrelse, samt brevet från Patrik Sandsten på Polisförbundets hemsida http://www.polisforbundet.se/

Ämnen i artikeln

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post
Annons
Annons

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst