Annons
Annons

Polisförbundet på Pride

19 augusti 2009, 00:00
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

Även i år var Polisförbundet representerat under Prideveckan i Stockholm. Tre förtroendevalda, två anställda samt förbundets andre vice ordförande Lars Bergman var med under veckan. Tillsammans med RPS, Gaypolisföreningen, fackförbundet ST och polismyndigheten i Stockholm bemannade Polisförbundet Polisens tält i Tantolunden som under festivalen bytt namn till Pride Park. Dessutom fick de deltagande poliserna möjlighet till erfarenhetsutbyte och fortbildning.

– Mitt bestående intryck är att det var en oerhört trevlig stämning, där alla var positivt inställda till att polisen var där. Det som också blev tydligt var hur viktigt det är att vi som poliser inte är inskränkta. Att man måste vara tolerant och lyssna på vad folk säger, oavsett hur de ser ut eller är, säger Benny Ljungkvist, personalombud från polisen i Eskilstuna.

Ämnen i artikeln

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post
Annons
Annons

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst