Annons
Annons

Förbundets revisor avgick

3 maj 2010, 00:00
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

En av Polisförbundets valda revisorer, Jarl Axelson, har avgått efter tolv år. Han lämnade sitt uppdrag i mitten av mars.En av Polisförbundets valda revisorer, Jarl Axelson, har avgått efter tolv år. Han lämnade sitt uppdrag i mitten av mars.

– Jag upplevde att det på senare tid blev svårare att förena mitt lokala fackliga engagemang med engagemanget som revisor i förbundet centralt. Därför valde jag att lämna mitt uppdrag som revisor, säger Jarl Axelson, som kommer från förbundsområde Västra Götaland.

Så det handlar inte om några oklarheter när det gäller ekonomin i förbundet?

– Nej absolut inte. I så fall skulle jag ha stannat kvar och påpekat detta. Nu har jag varit med och gått igenom ekonomin och undertecknat revisionsrapporten för 2009 – det skulle jag inte ha gjort om det hade varit något som inte stämde.

Polisförbundet har två valda revisorer och två revisorssuppleanter, som väljs av representantskapet. Dessutom anlitar förbundet en auktoriserad revisor.

Ämnen i artikeln

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst