Annons
Annons

Moskéträff del i värvningskampanj

16 september 2010, 00:00
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

En informationsträff i moskén i Fittja 5 november är en del i Stockholmspolisens arbete med att locka fler personer med annan etnisk bakgrund att söka sig till polisyrket.En informationsträff i moskén i Fittja 5 november är en del i Stockholmspolisens arbete med att locka fler personer med annan etnisk bakgrund att söka sig till polisyrket.

Syftet med träffen är även att öka förståelsen för olika kulturer. Tidigare i höst har Stockholmspolisen hållit rekryteringsträffar bland annat i Kista galleria, Skärholmens, Jordbro och Södertälje centrum.

”Vi upplevde att vi fick ett bra gensvar genom att vi fanns på plats för att svara på hur det är att jobba som polis”, uppger Göran Stanton, polisinspektör vid Stockholmspolisens personal- och utvecklingsavdelning, enligt ett pressmeddelande.

Sedan 1999 har andelen med annan etnisk bakgrund som sökt till polisutbildningen ökat från 13 procent till 22 procent i landet som helhet.

Ämnen i artikeln

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post
Annons
Annons

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst