Annons
Annons

Råtta hos Göteborgspolisen

14 september 2010, 00:00
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

En liten råtta som kom spatserande på fönsterbrädan fick en polis i Göteborg att göra en anmälan om sanitär olägenhet.En liten råtta som kom spatserande på fönsterbrädan fick en polis i Göteborg att göra en anmälan om sanitär olägenhet.

”Den blir väl rädd, går därefter ner på mitt skrivbord, klättrar lite i gardinen” skriver anmälaren. En lokalvårdare kom till polisens undsättning. Hon lyckas till slut jaga ner råttan i polisens papperskorg och slänga ut den, enligt tillbudsrapporten från 23 augusti.

Ämnen i artikeln

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post
Annons
Annons

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst