Annons
Annons

Särbehandling av civilanställda upprör

10 februari 2011, 00:00
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

När polisen i Stockholm genomför en pilotubildning för brottsutredare får inte civilanställda delta. ST överväger nu att anmäla myndigheten för kränkande behandling, skriver ST Press.När polisen i Stockholm genomför en pilotubildning för brottsutredare får inte civilanställda delta. ST överväger nu att anmäla myndigheten för kränkande behandling, skriver ST Press.

Den aktuella kursen är en grundutbildning i brottsutredning, som genomförs för första gången i mars. På sikt ska även civilanställda få en motsvarande utbildning, men länskrim uppger att det inte är optimalt att utbildningar hålls gemensamt för civila och poliser.

Ämnen i artikeln

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post
Annons
Annons

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst