Annons
Annons

Stor anhopning av passansökningar

1 mars 2011, 00:00
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

I januari hade passexpeditionen på Kungsholmen i Stockholm 3 000 fler besökare än samma månad ifjol.I januari hade passexpeditionen på Kungsholmen i Stockholm 3 000 fler besökare än samma månad ifjol.

Att antalet ansökningar nära nog fördubblats beror på att ovanligt många pass går ut i år. Samtidigt är fler utlandssvenskar hänvisade till de svenska passexpeditionerna då många beskickningar ute i världen har stängt, berättar Christina Ekstrand, gruppchef på Citypolisens passexpedition, för Radio Stockholm.

Ämnen i artikeln

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst