Annons
Annons

Eva Nordmark väntas bli ny TCO-ordförande

11 april 2011, 00:00
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

Eva Nordmark föreslås efterträda Sture Nordh som ordförande för TCO, Tjänstemännens Centralorganisation.Eva Nordmark föreslås efterträda Sture Nordh som ordförande för TCO, Tjänstemännens Centralorganisation.

Eva Nordmark är i dag ordförande för SKTF, som liksom Polisförbundet ingår i TCO. Valet av ordförande kommer att ske vid kongressen 10-12 maj, men alla TCO-förbund uppges stå bakom förslaget.
– Jag är stolt över förtroendet att bli förordad som ordförande för TCO, säger Eva Nordmark. TCO är en av de viktigaste rösterna i samhällsdebatten. Medlemmarna i förbunden är professionella och välutbildade yrkesmänniskor. Att de har goda villkor och möjligheter att göra ett bra jobb är avgörande för att Sverige ska utvecklas, säger Eva Nordmark enligt ett pressmeddelande från TCO.

Innan uppdraget som ordförande för SKTF har norrlänningen Eva Nordmark bland annat varit socialdemokratisk riksdagsman. Hon är dock inte längre medlem i partiet.


FAKTA: TCO
TCO:s 15 medlemsförbund har sammanlagt cirka 1,2 miljoner medlemmar. Ungefär hälften är anställda i den privata sektorn och hälften i offentlig sektor.

Ämnen i artikeln

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post
Annons
Annons

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst