Annons
Annons

Säpos nydaning försenades

19 april 2011, 00:00
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

Vid årsskiftet skulle Säkerhetspolisen kliva in i sitt nya arbetssätt. Sjösättningen dröjde dock, bland annat på grund av terrordådet i Stockholm den 11 december.Vid årsskiftet skulle Säkerhetspolisen kliva in i sitt nya arbetssätt. Sjösättningen dröjde dock, bland annat på grund av terrordådet i Stockholm den 11 december.
När det gäller den praktiska organisationen med programgrupper, som ska arbeta som en slags projektgrupper, så är de igång sedan 1 april, enligt Pelle Dahlqvist, ordförande för Polisförbundets medlemmar inom Säkerhetspolisen.
– Det har varit ganska turbulent under uppstarten. Det är hela tiden många saker som ska lösas som bara en sådan sak som var alla ska sitta. Till saken hör att vi är utspridda på tre olika lokaler, berättar han.
En del lokaler har byggts om i samband med omorganisationen. Samtidigt pågår som bäst ett nybygge vid Tomtebodaterminalen i Solna, dit Säkerherhetspolisen kommer att flytta efter sommaren 2013.

Läs Polistidningens tidigare artikel om förändringen här

Ämnen i artikeln

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post
Annons
Annons

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst