De vill efterträda Götblad

5 december 2011, 00:00
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

En länspolismästare, en hög chef på RPS och en polismästare. Det är tre av de sökande till tjänsten som länspolismästare i Stockholm.

Sammanlagt är det sex personer som har sökt tjänsten efter Carin Götblad, som lämnar posten som länspolismästare i landets största polismyndighet i vår. Innan hennes förordnande har gått ut ska regeringen ha utsett en efterträdare.

De som hade anmält sitt intresse till justitiedepartementet den 30 november var Ulrika Herbst, chef för polisavdelningen på RPS, Mats Löfving, länspolismästare i Östergötland, Ulf Johansson, polismästare i Stockholm City, Gunnar Brodin, kammaråklagare i Jönköping, George Horwath, juristchef på LRF Konsult i Växjö och Kenneth Holm, polischef på Ekobrottsmyndigheten och chef för Ekobrottskansliet.

Ämnen i artikeln

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst