Annons
Annons

Uppskattning för nit och redlighet…?

Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

Efter 30 års tjänst i rikets tjänst såg jag fram emot en inbjudan till Börsen i Göteborg med medaljutdelning vackra tal, god mat mm. Av detta blev det för mig ingenting. Förklaring till att jag inte blev inbjuden var: ”av någon outgrundlig anledning kom inte du med i den utsökning som gjordes.”

Vad denna outgrundliga anledning var framkom aldrig. Trodde i min enfald att myndigheten ansåg att personalen var och är en resurs och ett viktigt inslag i verksamheten och därför som ett bevis på det skulle bjuda in mig som gammal trotjänare med 30 långa slitsamma år och på så sätt för en gång skull visa uppskattning för min insats i rikets tjänst och samtidigt förgylla tillvaron under några timmar mot det annars så slitsamma arbetet.

Polismyndigheten i  Västra Götaland med HR enheten i spetsen valde i stället att tydligt markera att 30 år i rikets tjänst kanske inte betydde så mycket ändå trots allt, åtminstone inte för …

”Bedrägeriplacerad”

PS. Jag fick till slut ändå en sen inbjudan men då skulle jag varken få present eller komma fram och hälsa och ta i hand utan bara äta mat.

Till råga på allt fick jag lösa ut kuvertet på Posten med 16 kronor med inbjudningskortet eftersom även frimärket också ”glömdes bort” vilket gjorde att inbjudan kom 17 dagar för sent.

Ja vad ska man säga… det blir nog bättre när vi blir EN myndighet. DS.

 

 

Ämnen i artikeln

Detta är en insändare. Åsikterna är skribentens egna.

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post
Annons
Annons

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst