Annons
Annons

Från näringsliv till Mareld

15 juni 2016, 00:00
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.
Gunnar Appel Appelgren
Foto: Privat

Elva månader tog det innan Gunnar Appelgren återvände till Polismyndigheten. Elva månader tog det innan Gunnar Appelgren återvände till polisen. Från 1 juli koordinerar han Stockholmspolisens satsning på länets särskilt prioriterade områden.

Gunnar Appel Appelgren
Gunnar Appelgren. Foto: Privat

I september i fjol började kommissarie Gunnar ”Appel”Appelgren en ny karriär, som säkerhetskonsult, med plats i Seccredos ledningsgrupp. Hans poliskollegor var dock så övertygade om att han skulle ångra sig att de slog vad om när han skulle komma tillbaka till Polismyndigheten.

För en tid sedan fick han ett samtal.

– Jag blev kontaktad av polisen som frågade om jag ville ta på mig ett uppdrag som koordinator för Mareld, säger Gunnar Appelgren till Polistidningen.

Och det ville han. Nu blir hans fokus Rinkeby/Tensta, Husby i Västerort, Ronna/Geneta/Lina i Södertälje samt Norra Botkyrka. Arbetet med att trycka tillbaka kriminaliteten i de utsatta Stockholmsförorterna byggs upp i linjeverksamheten och inte som ett projekt, framhåller Gunnar Appelgren.

–Det är viktigt för att satsningen ska bli uthållig över tid.

Ämnen i artikeln

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post
Annons
Annons

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst