Annons
Annons

”Ibland vill ödet annorlunda”

Polisförbundets kanslichef Inga-Kari Fryklund slutar för att börja på Samhall.
27 maj 2021, 13:12

Inga-Kari Fryklund började som kanslichef vid årsskiftet 2020/21 och slutar i mitten av augusti. Hon går till Samhall där hon har blivit tillfrågad om att börja en ny tjänst, som ansvarig för samhällskontakter. Det handlar till exempel om att bygga upp relationer med politiker, fackliga organisationer, arbetsgivar- och branschorganisationer och intresseorganisationer.

Du säger upp dig efter knappt ett halvår som kanslichef, varför?
– Jag checkade in på den här resan med Polisförbundet, men blev kontaktad av Samhall och har funderat flera varv. Jag tycker det är en så spännande utmaning att jag inte kan tacka nej. Hade gärna fortsatt resan på Polisförbundet, men ibland vill ödet annorlunda. Jag vill understryka att jag inte går ifrån något utan till något.

Rekrytering av ny kanslichef har börjat, men en sådan kommer sannolikt inte hinna tillsättas innan Inga-Kari Fryklund slutar. Anders Hammarbäck går in som tf kanslichef tills att ny är på plats. Han kommer även att gå in som förhandlingschef ifall man inte har en efterträdare på plats när Niklas Simson slutar 30 september.

Sugen på jobbet som kanslichef? Annons här!

Ämnen i artikeln

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post
Annons
Annons

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst