Annons
Annons

Enade vi stå …

Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

Förbundsområde Västmanland vill på detta sätt uttrycka vårt fulla stöd för Polisförbundets ordförande Jan Karlsen och för förbundsstyrelsen. Vi tar kraftigt avstånd från det misstroende som riktas mot Jan Karlsen, vår ordförande som vi valt ska leda förbundet.

I en demokratisk organisation är det en självklarhet att stå bakom majoritetsbeslut, även om man inte gillar dem. Det är också viktigt att kritiskt granska fattade beslut, men det allra viktigaste är att göra sin röst hörd och försöka påverka innan beslut fattas.

Vår uppfattning är att de personer som ständigt motarbetar och försöka söndra Polisförbundets organisation förstör för oss andra och för våra medlemmar. Vi var 20 förbundsområden som röstade för det nya RALS avtalet. Vi vill att alla förbundsområden respekterar demokratin och ställer sig bakom fattade beslut. Vi vill arbeta i ett starkt och enat förbund och tillsammans utveckla en professionell polis.

Enade vi stå. Söndrade vi falla.

Styrelsen Polisförbundet Västmanland

Ämnen i artikeln

Detta är en insändare. Åsikterna är skribentens egna.

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst