Annons
Annons

Vad är det som
håller på att hända?

Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

Hur har valberedningen tänkt!? När jag ser nomineringarna till ny förbundsstyrelse fyra år framåt så blir jag betänksam.Hur har valberedningen tänkt!? När jag ser nomineringarna till ny förbundsstyrelse fyra år framåt så blir jag betänksam.

Hur kan valberedningen vara enig om det kunskapstapp som den nya styrelsen innebär? Hur har man tänkt när inte Sofia Ask, Susanne Persson och Fredrik Lundqvist nomineras? Dessa personer måste ha fått nomineringar från förbundsområden runt om i landet. Vilken hänsyn har valberedningen tagit till dessa nomineringar?

Jag har inga synpunkter på de nomineringar som gjorts, några känner jag inte alls, men jag anser att det vore mycket dåligt inför framtida fackligt arbete om Ask, Lundqvist och Persson försvann ur FS. Vilka dessa skulle ersätta av de nominerade har jag här ingen tanke om, utan det hoppas jag att representantskapet gemensamt kan reda ut. De som får flest röster bildar ny FS. Demokrati!

Själv får jag ju inte vara med och påverka detta på plats, så jag uppmanar er som kommer att finnas på plats i Göteborg och föra vår talan: nominera Susanne Persson, Fredrik Lundqvist och Sofia Ask till förbundsstyrelsen för nästa mandatperiod. De kommer att behövas!

Lars-Håkan Skoog
Södermanland

Ämnen i artikeln

Detta är en insändare. Åsikterna är skribentens egna.

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst