Annons
Annons

Krimalvården ska utveckla
taktik mot brottsåterfall

8 augusti 2011, 00:00
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

Hur tillämpar Kriminalvården forskning för att minska återfall i brottslighet?  Den frågan har myndigheten nu att besvara, på uppdrag av regeringen.  Hur tillämpar Kriminalvården forskning för att minska återfall i brottslighet?  Den frågan har myndigheten nu att besvara, på uppdrag av regeringen. 

Kriminalvården ska bland annat analysera hur befintlig kunskap på området omsätts i konkret verksamhetsutveckling. Analyserna ska leda fram till en plan för hur kunskapen om återfallsförebyggande kan intergreras i styrningen och ledningen av Kriminalvården. Planen ska redovisas för regeringen i december 2012, enligt ett pressmeddelande från justitiedepartementet.

Ämnen i artikeln

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post
Annons
Annons

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst