ANNONS:

ANNONS:

 

Ordförandeord

När det man längtat till inte blir som man tänkt sig

Lena Nitz, ordförande

 

Det här är förstasidan på Polistidningen nummer 3. Den delas ut i juni till dig som är medlem eller prenumerant.
Om du inte fått tidningen, kontakta Polisförbundet: medlemsservice (at) polisforbundet (punkt) se

Skatteverket meddelar att de just nu inte prioriterar att skicka ut Polistidningen till medlemmar med skyddade personuppgifter. Tidningen skickas ut i mån av tid, pga corona.

Läs mer om Polistidningen här.

 
 
 
 

 
 

Arkiv

”De som får ont prioriteras”

Publicerad 2019-11-20

Aktuellt Den första omgången av polisens nya skyddsvästar gick nyss ut i verksamheten med aspiranterna. Nu kan även övriga poliser få en väst från den nya leverantören.

Foto: Privat

Foto: privat

Efter en flera år lång process för att få till ett avtal för nya skyddsvästar är nu leveranserna igång. För en tid sedan delades de första västarna från den nya leverantören ut till höstens aspiranter. Undantagna är de som går distansutbildningen. De hade fått andra västar tilldelade redan tidigare.

Nu kan även övriga poliser få de nya västarna.
– Det är i första hand de som har en väst där garantidatumet gått ut, en trasig väst och de som får ont av sin väst som får byta i det här skedet, säger Anders Bispo, verksamhetsutvecklare på Polismyndigheten med ansvar för västarna.

Den som har problem med sin väst ska, enligt Anders Bispo, i första hand prata med sitt förråd. Men fungerar inte det så uppmanar han poliser att mejla Utvecklingscentrum 1 i Stockholm.

Läs mer om polisens skyddsvästar här och här.