Annons
Annons

”De som får ont prioriteras”

Den första omgången av polisens nya skyddsvästar gick nyss ut i verksamheten med aspiranterna. Nu kan även övriga poliser få en väst från den nya leverantören.
20 november 2019, 00:00

Efter en flera år lång process för att få till ett avtal för nya skyddsvästar är nu leveranserna igång. För en tid sedan delades de första västarna från den nya leverantören ut till höstens aspiranter. Undantagna är de som går distansutbildningen. De hade fått andra västar tilldelade redan tidigare.

Nu kan även övriga poliser få de nya västarna.

– Det är i första hand de som har en väst där garantidatumet gått ut, en trasig väst och de som får ont av sin väst som får byta i det här skedet, säger Anders Bispo, verksamhetsutvecklare på Polismyndigheten med ansvar för västarna.

Den som har problem med sin väst ska, enligt Anders Bispo, i första hand prata med sitt förråd. Men fungerar inte det så uppmanar han poliser att mejla Utvecklingscentrum 1 i Stockholm.

Ämnen i artikeln

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post
Annons
Annons

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst