Annons
Annons
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

Vissa saker engagerar mer än andra. Men det är inte alltid lätt att förutsäga vad som är intressant för er läsare. Nuförtiden får vi på redaktionen dock ett lite snabbare kvitto på i vilken utsträckning ni läser det vi skriver, eftersom vi publicerar det mesta som står i tidningen, och även en del annat, också på nätet. Och där har vi statistiken så gott som ögonblickligen. Väldigt fascinerande.

”Det handlar om ett arbetsredskap ni använder dagligen, bär nära kroppen, har med er i bilarna och trycker mot huvudet när ni pratar.”

Ett exempel från de senaste veckorna är artikeln om mätningar av Rakelstrålning i polisbilar. Vi publicerade en första version på https://polistidningen-flytt.mockupbird-dev.se den sista veckan i november. Bara en vecka senare hade den artikeln seglat upp som den fjärde mest visade av alla vi publicerat någonsin. Det tycker jag visar vilket enormt sug efter information det finns om den här frågan.

Just det är jag inte förvånad över. Det handlar om ett arbetsredskap ni använder dagligen, bär nära kroppen, har med er i bilarna och trycker mot huvudet när ni pratar. Om det riskerar att påverka hälsan är det klart att ni vill veta det. I det här numret av Polistidningen kan du läsa mer om mätningarna och vad olika experter har för utgångspunkter. Vi kommer att fortsätta bevakningen av Rakel – och som vanligt uppmanar jag er att höra av er med synpunkter och tips.

Det här är årets sista nummer av Polistidningen. Vi på redaktionen önskar alla läsare en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

 

Ämnen i artikeln

Detta är Redaktörens rader. Åsikterna är skribentens egna.

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post
Annons
Annons

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst