Annons
Annons

Sverige ska bli bra igen

Replik
Katja Nyberg_1
Katja Nyberg, Katja Nyberg, polis, riksdagsledamot för Sd och talesperson polisfrågor.

Miljöpartisten Martin Marmgren kan sin vana trogen inte skriva en text utan att gå till attack mot Sverigedemokraterna. Det är bara att beklaga att Marmgrens politiska agenda till stor del tycks drivas av detta inneboende hat mot ett folkvalt riksdagsparti. Den typen av substanslös underliggande aggression indikerar någon form av osäkerhet och är uppenbart ett utfall av en grön urvattnad vänster på reträtt. Partiet når inte ens en fjärdedel av Sverigedemokraternas stöd och söker därför desperat attackytor överallt. Konfrontation är och blir den enda strategin.

Det är på sätt och vis tragiskt att det ska behöva gå så långt. Att vara företrädare för ett av Sveriges mest polisfientliga partier kan inte vara lätt, men det ursäktar ändå inte ovärdiga utfall. Jag tänker inte ens ta upp de punkter Marmgren spaltar upp. Rena lögner och falsarier förtjänar inte en seriös granskning. Ett gott råd: Hade Miljöpartiet spenderat lika mycket tid på att stärka svensk polis, som ni spenderat på att försöka sänka Sverigedemokraterna, hade vi haft betydligt mindre problem i dag runt om i vårt land.

Sverigedemokraterna har konsekvent stått upp för svensk polis. Vi är det parti som lägger mest pengar på Polismyndigheten, är mest offensiva mot brottslingarna och mest förstående inför brottsoffrets situation. När Miljöpartiet talar om återanpassning talar vi om återupprättelse. Att slå vakt om tryggheten är själva kärnan i vårt politiska arbete. Det arbetet tänker vi fortsätta med alldeles oavsett hur mycket lögner Martin Marmgren häver ur sig. Sverige ska bli bra igen!

Katja Nyberg, polis, riksdagsledamot för Sverigedemokraterna och talesperson polisfrågor. 

Ämnen i artikeln

Detta är en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna.

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post
Annons
Annons

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst