Annons
Annons

Stort förtroende för Jan Karlsen

16 september 2008, 00:00
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

Representantskapet gav Jan Karlsen och förbundsstyrelsen ett massivt stöd genom att avslå en motion om misstroendeförklaring.Representantskapet gav Jan Karlsen och förbundsstyrelsen ett massivt stöd genom att avslå en motion om misstroendeförklaring.

Det var Thomas Hedlin från Stockholm som hade skrivit motionen, där han bland annat skrev att ”Karlsen har visat brister i att ena och leda förbundet”. Hedlin talade även för motionen i plenum före omröstningen.

Därefter uttalade en majoritet av förbundsområdena sitt stöd och förtroende för Jan Karlsen. Ett undantag var Skåne, där man inte var eniga.

Representantskapet fattade beslutet att avslå motionen med röstsiffrorna 84 – 32. 6 personer avstod från att rösta.

– Jag tackar för det tydliga förtroende jag har fått. Och jag står lika mycket bakom poliserna från Stockholm som poliserna från övriga landet. Nu ska jag gå och ringa min hustru och meddela det beslut jag fattat – att jag sitter kvar, sa Jan Karlsen när resultatet blev klart.

Ämnen i artikeln

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post
Annons
Annons

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst