Annons
Annons

Poliser vill ha minst 25000

17 september 2008, 00:00
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

Polisförbundet ska jobba för 25 000 i ingångslön. Det fattade förbundet beslut om på torsdagen. Flera motioner på temat hade kommit in till representantskapet, bland annat från Västra Götaland, där en kampanj för höjd ingångslön startade i vintras.
– Ingångslönen har ett viktigt symbolvärde, den visar tydlighet i vad facket vill. Om man inte kickar bollen kan man inte ta matchen. Därför är det nödvändigt att vi jobbar mot det här målet, sa Per-Åke Hammarnäs, ordförande i Västra Götaland.

Ämnen i artikeln

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst