Annons
Annons

Bildörr i baklås i kritiskt läge

12 januari 2011, 00:00
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

När polispatrullen skulle hoppa ur bilen med dragna vapen gick den bakre dörren inte att öppna. Det fick till följd att tre poliser tvingades klättra mellan framsätena för att ta sig ut via förarplatsen, mitt i en kritisk situation.När polispatrullen skulle hoppa ur bilen med dragna vapen gick den bakre dörren inte att öppna. Det fick till följd att tre poliser tvingades klättra mellan framsätena för att ta sig ut via förarplatsen, mitt i en kritisk situation.

Detta är en i raden av händelser hos polismyndigheten i Västra Götaland, kopplad till en åldrad och opålitlig fordonspark, enligt ett antal tillbudsrapporter från november och december förra året. Enligt samma dokument står nya bilar och väntar i Göteborg. De uppges dock vara belagda med brukandeförbud, då de saknar 70-radio.

Ämnen i artikeln

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst