Annons

Annons

Viktiga beslut på gång

25 september 2006, 00:00
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

Nu är det dags för Polisförbundets representantskap 2006. Den 26-28 september möts 116 ombud från hela landet i Malmö för att fatta viktiga beslut om förbundets framtid. Bland annat ska ny ordförande väljas.Nu är det dags för Polisförbundets representantskap 2006. Den 26-28 september möts 116 ombud från hela landet i Malmö för att fatta viktiga beslut om förbundets framtid. Bland annat ska ny ordförande väljas.

Sittande förbundsordförande Jan Karlsen är nominerad av valberedningen till en tredje mandatperiod. En ledamot i valberedningen reserverade sig mot förslaget och ville hellre se Stockholms ordförande Lars Ericson som förbundsordförande. Förbundsområde Stockholm kommer att tilläggsnominera Lars Ericson som kandidat till ordförandeposten.

Valet av ny förbundsordförande och styrelse sker på onsdag förmiddag.

Representantskapet kommer också att debattera och fatta beslut i andra frågor. Bland annat kommer granskningsutskottets rapport att redovisas. Dessutom ska de 53 inkomna motionerna diskuteras på fyra så kallade tematorg.

Efter representantskapet, på torsdag, kommer Polisförbundets första förbundsforum att hållas. Förbundsforum ska vara förbundets viktigaste idéutvecklande organ. Temat i år är ”Våga utveckla Polisförbundet”.

Alla motioner och annat som berör representantskapet hittar du på www.polisforbundet.se.

Ämnen i artikeln

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post
Annons

Annons

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst